dekorativ
Bibliotekar Avijaja viser et udpluk af vores bøger om LGBT+

LGBTQ+

16.10.23
Er du interesseret, nysgerrig eller undersøgende, så har vi mange gode bøger om emnet og en LGBT+ Nyheds-Café på Gilleleje Bibliotek.

Måske er du selv en LGBTQ+-person, måske er du en engageret ven eller en interesseret forælder, måske er du bare nysgerrig på andre mennesker: På forskelligheder, på personlige historier og overvejelser.

Der er mange gode bøger med LGBTQ+-tema, og vi har på biblioteket både bøger henvendt til børn, unge og voksne om emnet. Nogle af dem er faglitteratur og giver et nuanceret og overskueligt overblik og introduktion. Andre bøger skildrer det at være menneske – at føle, vokse op og elske, igennem fiktive eller autofiktive fortællinger.

LGBT+ Nyheds-Café på Gilleleje Bibliotek

Hvis du ønsker mere viden om LGBTQ+ eller har lyst til at tale med andre om: Bøger, nyhedshistorier, lovgivning, personlige historier mm. er du meget velkommen til at deltage i vores LGBT+ Nyheds-Café på Gilleleje Bibliotek.
Caféen er et åbent fællesskab, hvor vi vil sætte fokus på både nationale og internationale nyhedshistorier og give plads til at dele personlige refleksioner. 

Læs mere om LGBT+ Nyheds-Café under fanen ’Fællesskaber’.

Herunder finder du en bogliste, hvor du kan læse mere om emnet:

Materialer