Om dette arrangement

Tid
11:00 - 23:00
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Film, Musik & Teater

Kulturweekend på Gilleleje Bibliotek

12.08.17
Med temaet CUBA & HAVANA - Se film, rul en cigar, oplev DJ og live bands

LØRDAG d 12. august

kl 11 - Film i bio 2 - Habana Blues.
To cubanske venner spiller i et blues band i La Habana.
Tingene tager en drejning når en en spansk musik producer tilbyder dem en pladekontrakt og en karriere i Europa.

Habana Blues

 


kl 11.30 - hele dagen - América Labrador og andre fra fra Dansk-Cubansk Forening har en stand, hvor de fortæller om Cuba, om deres forening samt aktiviteter.

 

kl 14-16 Koncert på Mezzaninen med Finn Cæcar, som spiller på dobbelt keyboard et herligt mix af Evergreens, jazz, klassisk og Latin.
Finn Cæsar er nok mest kendt som selskabsmusiker, men igennem sine 38 år som professionel musiker har han optrådt med store kunstnere som De 3 Kongelige Tenorer, Birthe Kjær, Dario Campeotto, Peder Kragerups Orkester samt Gunnar Madsens Party Big-band.
Det store repertoire strækker sig over, Jazz, Swing, Latin, Pop, Rock, Klassisk samt Lounge musik fra 1950 – 2017, hvor især amerikanske og engelske evergreens præger repertoiret. 

Finn Cæsarkl 19 - 20:  DJ Black Opal
Spiller salsa, latinamerikansk, reggaeton og afro beat. 

DJ Black Opalkl 21-23 Son Clasico spiller live cubansk musik.
Med Son Clasico kan du glæde dig til at komme med på musikalsk rejse til den latinamerikanske verden, hvor musik og dans indgår som en naturlig del af dagligdagen.
Den dansk / cubansk trio består af Jorge Cordero på sang, guitar og perkussion, Yannik Hartig på trommer og kor og Mick Cordero på keyboards og kor. Trioen udspringer af det 12-mand store salsaorkester Jorge Cordero & Los gran Daneses, der med syv albums bag sig har turnéret og været på salsa hitlisterne i adskillige spansktalende lande.
Son Clasico blev dannet ud fra et ønske om at møde publikum igennem mindre, mere intime musikoplevelser – noget der ikke altid er muligt med et 12-mand stort orkester.
Derfor kan publikum med Son Clasico på scenen altid vælge, om de vil læne sig tilbage og nyde de iørefaldende melodier, der til tider kan lyde ”a la Buena Vista Social Club”, eller om de vil lade sig rive med til dans. Det er hellere ikke utænkeligt, at orkestret viser nogle simple dansetrin under koncerten eller fortæller om salsamusikkens spændende historie. Son Clasicos spiller hovedsagelig eget materiale.

Son Clasico

 SØNDAG d 13. august

kl 11.30 - hele dagen - América Labrador og andre fra fra Dansk-Cubansk Forening har en stand, hvor de fortæller om Cuba, om deres forening samt aktiviteter.

 

kl 14-16.30 Cigar Nielsen ruller cigarer og fortæller for publikum.
Oplev det ædle gamle håndværk, se tobakkerne og hvordan de bliver til fine eksklusive cigarer – de eneste der bliver rullet i Norden. Hør hvordan landbrugsproduktet bliver til nydelse i cigarer og få det til at ske i nærheden af dig.
http://www.cigarnielsen.dk/

 

HUSK også :

SE RESTEN AF PROGRAMMET for Kulturweekenden i Kulturhavn Gilleleje HER