Vi holder hackerne ude - kampagne

10.11.17
6 gode råd til en it-sikker hverdag

En ny kampagne fra bl.a. Digitaliseringsstyrelsen skal hjælpe danskerne med at holde hackerne ude med seks enkle råd. Danskerne er mere digitale end nogensinde. Samtidig er it-kriminalitet i kraftig stigning, men langt de fleste danskere tager ikke tilstrækkelige forholdsregler for at undgå at blive ramt.

Læs mere om hele kampagnen og dens budskaber på: www.viholderhackerneude.dk

Målet med kampagnen er ikke blot at øge danskernes bevidsthed om sikkerhed på nettet, men også at give dem gode, konkrete og eksekverbare råd, så de kan uddanne sig selv til en mere sikker adfærd på nettet, indenfor emner som phishing, stærke adgangskoder og sikker brug af mobile enheder.
Omdrejningspunktet er kampagnesitet viholderhackerneude.dk, der danner afsæt for de konkrete budskaber og en række små film, der skal hjælpe danskerne med at blive mere sikre på nettet.

LÆS OM de enkelte trin herunder (klik på billede eller tekst)
 

Slå to-trins-login til og lav dit kodeord længere

 

Hold dit NemID for dig selv

 

Reagér kun på sikre beskeder

 

Opdatér dine programmer

 

Tag sikkerhedskopier

 

Tjek altid ”Om os”-siden i netbutikken

 

”Vi holder hackerne ude” er et fællesoffentligt samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen, KL, Danske Regioner, Finans Danmark, E-Mærket og Forbrugerrådet Tænk.
Kampagnen har fokus på at udbrede kendskab til en grundpakke med 6 handlinger, der kan hjælpe danskerne med at øge deres it-sikkerhed.

@digst.dk  @kommunerne @regionerne @FinansDanmark @emaerket

Materialer