mobil telefon med ereolens app

Nyt om eReolens APP

28.12.18

eReolen fik i efteråret ny app til iPhone/iPad og i uge 1 lukkede den gamle app ned. Foruden et lækkert nyt design indeholder den nye app en masse forbedringer - bl.a. bedre søgning og lettere adgang til lånte titler.

eReolen arbejder løbende med at gøre den nye app endnu bedre.

Den nye app fungerer lidt anderledes
På startsiden af den nye app præsenteres du fx. for en masse bogforsider til inspiration og forskellige temaer, hvor alle bogforsider er mærket med ikon for ebog eller lydbog. Titler med blåt ikon tæller ikke med i din udlånskvote.
Nederst på skærmen i den sorte bjælke (se billede) kan du klikke på forstørrelsesglasset for at søge på forfatter og titel eller vælge mellem kategorier og temaer. Her kan du sortere mellem ebøger og lydbøger.
Når du har lånt en bog og vil downloade den, foregår det nu i menuen øverst i højre hjørne (de tre prikker) nu hedder det i stedet ”gør tilgængelig offline”.

Få vejledning og hjælp - FAQ på ereolen - Klik her

Minimums krav til den nye app
Bemærk, at brugere, der benytter iOS med version 7 af styresystemet, desværre ikke kan benytte den nye app. Minimumskravet for den nye eReolen app er version 9.3.5 af iOS. For brugere, der oplever, at de ikke længere kan benytte eReolens iOS app, er det stadigvæk muligt at anvende eReolens hjemmeside, der har responsivt design, hvilket betyder, at den tilpasser sig mobile enheder.


Nyt til Android-brugere
Det er naturligvis fortsat muligt at anvende den gamle Android app indtil den nye Adroid-app er oppe at køre.
Udviklingen af den nye Android-app er i fuld gang, og planen er, at der kommer en ny udgave af Android-app'en i starten af 2019. Det bliver stadigvæk muligt at anvende den gamle Android-app i en periode efter, den nye er lanceret. Det bliver meldt ud på eReolen samt på Facebook, når den gamle Android app bliver lukket.

Nye funktionaliteter ifm. læsning og lytning
Vi er i fuld gang med at forbedre den lydbogsafspiller og ebogslæser, der ligger indbygget i app'en (den du bruger, når du læser eller lytter). De nye funktionaliteter vil være klar i starten af 2019 og dukker automatisk op i begge app's via en opdatering.

FAQ og tekniske krav
Find svar på spørgsmål om den nye app i eReolens FAQ og Tekniske krav på hjemmesiden. FAQ’en er også synlig i appens menu under ”Hjælp".

Opdateret 11/1-2019

(Oprindeligt skrevet af eReolen)