Ny iOS app til Filmstriben - med ægte Airplay

21.02.18
Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud og giver dig adgang til streaming af gode danske og internationale film. Fra en iOS-enhed kan du hente appen" Filmstriben Next" for at se film på din iPhone eller iPad.
Husk derfor at opgradere din Filmstriben app. Den nye version hedder 1.5. Filmstriben anbefaler nyeste IOS styresystem og Apple TV4.
 
Du finder omkring 2500-3000 film i Filmstriben. Der er film fra danske kort- og dokumentarfilmproducenter, danske fagfilmproducenter og kommercielle spillefilm fra filmselskaberne for både børn, unge og voksne.
 
Når du har fundet den film, du vil se, klikker du på den, og du bliver bedt om at logge ind med dine låneroplysninger fra biblioteket. Husk du kun kan bruge Filmstriben via din egen kommunes bibliotek og ikke i udlandet.

I langt de fleste tilfælde er danske undertekster på, når du starter filmen. Men på nogle enheder kan det forekomme, at du selv skal aktivere danske undertekster via Indstillinger.
Filmstriben arbejder på at få løst dette lille problem...

OBS ! Ved en fejl er det anført i App Store, at filmene kan ses i 48 timer. Det kommer snart, men foreløbig er det 24 timer.

Filmstriben forventer at få Chromecast med i app’en inden sommer.

Opret en profil:
Som noget forholdsvist nyt kan du oprette en profil på Filmstriben.
Hvis du er logget ind, får du mulighed for at oprette huskelister, bedømme film og se film specielt anbefalet til netop dig.

Gå til Filmstriben HER

Se mere om Filmstriben HER

God fornøjelse

Materialer