Hent eReolens nye app til iOS

07.11.18
Den nye app har et lækkert nyt design og indeholder en masse forbedringer og herudover både podcasts og engelske titler.

Du kan glæde dig til mere inspiration, forbedret søgning og mulighed for hurtigt at fortsætte læsning og lytning via play-knappen i bundmenuen, så du undgår unødige klik for at komme i gang med din bog. Der er også både podcasts og engelske titler fra eReolen Global.

I første omgang lanceres app’en med samme reader og player som den gamle app, men disse vil blive udskiftet med forbedrede versioner inden længe.

App’en til Android er under udvikling og følger senere på året.

Det nye indhold, som kommer med den nye app, kan naturligvis også findes på eReolens hjemmeside, hvor det også er muligt at browse i engelske titler og podcasts på dedikerede inspirationssider med artikler, karruseller m.m.

Skulle du opleve fejl eller mangler ved den nye app, håber vi, du vil give eReolens support besked, så vi kan få rettet fejlen hurtigst muligt. Du kan desuden få svar på spørgsmål om den nye app i FAQ på eReolens hjemmeside.

Den nye app til iOS kan hentes nu, men den gamle vil også være at finde i App Store resten af året under navnet "eReolen gammel".

Vi håber, du bliver glad for eReolens nye app!

Materialer