Digitale magasiner i massevis

12.08.18
Er du til Vogue eller The Economist - biblioteket giver dig adgang til mere end 350 danske og internationale magasiner fra hele verden.

I RBdigital finder du en masse lækre rejsemagasiner, men du finder også populære magasiner indenfor en bred vifte af andre emner. Er du vild med mode, indretning, madlavning, sundhed og fitness, business, gadgets? Der vil med garanti også være noget for dig og dine interesser.

Magasinerne er klar til download og du får adgang med dit bibliotekslogin direkte på din smartphone, tablet eller computer. Det kræver kun, at du er oprettet som låner på Gribskov biblioteker og bosat i Gribskov kommune.

Sådan opretter du dig
Vær tålmodig – når du først har klaret oprettelse og login, så er det nemt!

1. Start med at oprette en brugerprofil på RBdigitals hjemmeside via vores hjemmeside.
I dette e-kursus 1 (film 2:40 min) kan du lære at oprette en profil på RB digital, og at låne en publikation fra computeren.
Gå til RBdigitals hjemmeside her

2. Du kan hente og fremover anvende den gratis app 'RBdigital' til iOS og Android.
I dette kursus 2 (film 2:05 min) lærer du at læse magasiner i RB digital appen.

Under RBdigital i vores e-bibliotek kan du altid finde link til siden og en kort skriftlig vejledning til, hvordan du gør.

Den nyeste udgave af et magasin udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version. Du kan også få en mail, når en ny udgave af dit favoritmagasin er udkommet. Og du kan læse lige så mange magasiner, du har lyst til – der er ikke et loft på antallet af udlån.

Med RBdigital får du også gratis adgang til engelsksprogede lydbøger og e-bøger. Under menuen ”Books” i app'en kan du se, hvilke bøger der er tilgængelige i øjeblikket. Læs mere her

Materialer