dekorativt

Om dette arrangement

Tid
8:00 - 22:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
Alle
Udstilling

"Vi er alle en del af den samme fest"

10.01.22 - 10.03.22
Kunstudstilling af Christine Thorsen

Christine Thorsen har glædet sig meget til at udstille på Helsinge Bibliotek.
Det er hendes femte udstilling og den hedder "Vi er alle en del af den samme fest".

Udstillingen handler om, at vi alle er en del af den samme fest eller den samme verden, om man vil. Vi er sammen om at bo her på jorden som mennesker og vi har alle hver vores rolle i at skabe et liv for os selv og hinanden.

Vi har mange oplevelser til fælles - glæder, sorger, udfordringer som vi alle går igennem og oplever på hver vores måde. Værkerne i udstillingen fortæller hver deres lille historie om livet og noget af det, vi har til fælles, set fra mit lille hjørne af virkeligheden. 

Når Christine Thorsen tegner og maler, går hun med de idéer, hun får - motiver der opstår på nethinden eller som hun ser i naturen eller andre inspirerende steder.
Nogle gange tegner jeg ud fra en idé og andre gange ud fra et fotografi, jeg har taget af et spændende motiv. Christine starter med at lave en skitse på papir. Så farvelægges det med pensel eller tus indtil, det er et færdigt værk.
Det er sådan udstillingen er blevet til.

Christine Thorsen: "Jeg håber billederne vil være med til at skabe glæde og liv på Helsinge Bibliotek og senere måske endda hjemme hos nogle af jer, som ser dem."

Udstillingen kan ses i Helsinge Biblioteks åbningstid.