Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Foredrag & Debat

Insektforedrag med smagsprøver - Ved kok Nina Askov

20.09.17
Er insekter fremtidens fødevare? - Med smagsprøver.

Hør om alle fordelene ved insektspisning i dette spændende foredrag.
Produktion af kød er en af de største klimasyndere. Større end al vores transport tilsammen, biler, fly og busser inkluderet.
Produktion af insekter udleder 100 gange mindre drivhusgasser end produktion af oksekød.
Insektspisning er derfor en af tidens helt store gastronomiske trends, som mange medier taler om. Men kan vi virkelig spise dem? Smager de godt?
Kan vi få vores børn til at spise dem? Hvor køber man dem og hvordan skal de tilberedes?

Der vil også blive rig mulighed for at smage insekter tilberedt på kyndig vis efter foredraget.

Nina Askov er kok og har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Hun står bag bloggen www.buglady.dk, hvor hun oplyser og inspirerer forbrugerne til at spise insekter.
I februar 2017 udgav Nina bogen: “Insekter på menuen- den nye trend i Europa”.

Gratis adgang men tilmelding nødvendig

Du kan låne Nina Askov kogebog som e-bog:

Materialer

Nina Askov: Insekter på menuen : den nye trend i Europa
Se online
  • Ebog

Insekter på menuen : den nye trend i Europa

Af Nina Askov (2017)
Læs mere