portræt af steen hildebrandt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
30 Kr
Place / Room
Mezzaninen
Target
For alle
Foredrag & Debat

FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv. Foredrag ved Steen Hildebrandt

26.11.19
I dette efterår sætter Gilleleje bibliotek fokus på en bæredygtige udvikling.

Steen Hildebrandts dedikation på verdensmålene er en stærk medvirkende årsag til, at dagsordenen nu er sat. Endda meget markant sat. I dag ser vi både private ledere, kommunale ledere og medlemmer af Folketinget skilte med deres opbakning til de 17 verdensmål.

De 17 verdensmål favner væsentligt bredere, end mange tidligere har troet. De giver mening for alle mennesker og organisationer, når målene bliver taget seriøst og brugt hensigtsmæssigt.

Steen er nysgerrig på, hvordan vi i Danmark vil forholde os til FN´s mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde og hvad betyder disse for de dagsordener, initiativer og handlinger, som politikere, ledere og medarbejdere fremover vil iværksætte og arbejde under.

Han har skrevet den helt simple håndbog ”Verdensmålene – vor største mulighed og udfordring”. Bogen kan reserveres på bibliotek.dk HER

Steen Hildebrandt var desuden redaktør og medforfatter på bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv”, der indtil i dag er et ”hovedværk” på det danske marked. Bogen kan reserveres nedenfor.

Se de 17 verdensmål HER
 

Materialer