Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Film, Musik & Teater

Syng-sammen-søndag med ”Trio De Grå Synger” i BLIK

21.01.18
Kom til en hyggelig eftermiddag for alle der kan li’ at synge.

Kom til fællessang og bliv i godt humør, når Trio De Grå Synger tager kærlig hånd om den folkelige sangskat. Vi skal på en lystrejse rundt i den dansksprogede populærmusik, ’Giro 413’, popsange, revyviser og meget andet godt.

Det er gratis og der er ingen tilmelding.

Trio De Grå Synger består af Allan Jarmer, John Baage og Sandy Cortzen.

John Baage startede med at spille rockmusik i Young Stars som sanger og guitarist, siden har han spillet i mange forskellige pop-, jazz- og rockbands. Har også undervist på forskellige musikskoler og en periode været ansat på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Spiller stadig aktivt i GM Bigband, Sweepy Swing – og familie bandet Baagerne.

Sandy Cortzen har spillet slagtøj hele sit liv. Efter uddannelse på det Kgl. Danske Musikkonservatorium freelance musiker siden 1972. Ansat i Den kongelige Livgardes Musikkorps som janitshar 1974-2011. Har sideløbende undervist børn og unge i diverse bygarder og musikskoler. Har spillet alle former for underholdningsmusik lige fra tyrolermusik til danseturneringer m.m.  Initiativtager til Trio De grå synger.

Allan Jarmers hovedinteresse har altid været musikken. Han sang med i Københavns Drengekor og spillede med i rockgruppen the Sleepwalkers i Nyhavn. Sidenhen har han både spillet klassisk musik som organist i Uvelse og rytmisk musik som koncert med Blue Train og underholdning som free lancer. Allan Jarmer har også et stort hjerte for musikundervisning igennem mange års virke som musikskolelærer og –leder. Efter kommunesammenlægningen var Allan Jarmer en periode kulturkonsulent i Frederikssund Kommune og lavede ”kulturpas” for børn.