Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Film, Musik & Teater

Syng-Sammen-Søndag i BLIK

20.01.19
Med sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen. Alle er velkomne til at komme og synge med. .

To professionelle musikere inviterer til fællessang på BLIK-Græsted Bibliotek.

De traditionsrige "Syng-Sammen-Søndage" bliver i 2019 åbnet af to professionelle musikere, der brænder for, at vi skal synge sammen. På biblioteket vil sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen tage deltagerne med på en rejse af kendte og elskede sange, som alle kan synge med på.

Med afsæt i årstidens melodier, vil man komme rundt om et bredt udvalg af sange fra den danske sangskat. Undervejs vil de to musikere også underholde med nogle af deres personlige favoritter.

Tobias Fensløv er professionel sanger indenfor både rytmisk og klassisk musik. Han er oprindeligt uddannet rytmisk sanger og bassist, og har efterfølgende videreuddannet sig i klassisk sang.

Tobias synger i vokalgruppen CPH FOUR, er assistent i Operaen på det Kgl. Teater, laver solokoncerter med opera/operette, populærmusik og den danske sangskat og fyrer også op under dansegulvet som bassist og forsanger i festorkesteret TAKE-TWO.

Jesper Christensen er bacheloruddannet pianist fra DKDM og RMC i København. Han arbejder som repetitør, pianist, kor- og orkesterleder indenfor både rytmisk og klassisk musik, og er fast tilknyttet Det ny Teater som pianist og repetitør. Han har arbejdet med mange forskellige stilarter og lægger stor vægt på, at såvel kor som solister føler sig trygge.

Alle er velkomne til Syng-Sammen-Søndag på BLIK-Græsted Bibliotek