Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Bibliotekets Foyer
Film, Musik & Teater

Lørdagsmusik på Helsinge Bibliotek

19.01.19
Guitaristen Finn Olafsson spiller egne værker og fortæller om sin guitarmusik.

Guitaristen Finn Olafsson er internationalt anerkendt for sin stemningsfulde og billedskabende guitarmusik og sit virtuose guitarspil.

Han har siden 1969 medvirket på mere end 150 album med mange forskellige skandinaviske kunstnere, og hans solo-CDer og node- og tabulaturbøger i "Acoustic Guitar" serien, er legendariske indenfor guitargenren. CDen “Music From North Sealand”, som er en hyldest til Nordsjælland, hvor han bor, har fået stor opmærksomhed i ind- og udland - og en koncertoptagelse fra Frederiksborg Slotskirke i slutningen af 2013, er både blevet vist flere gange i dansk TV, på tysk internet-TV og er desuden udgivet som DVD.

I januar 2014 blev hans ”Video of the Month” projekt præsenteret på YouTube: 12 live videoer, én ny hver måned året rundt! Videoerne vakte stor begejstring og bliver stadig vist i stort omfang på internettet.

I 2018 har han udgivet den anmelderroste CD ”Acoustic Guitar 3”, hvorfra flere videoer snart vil blive vist på YouTube.

Finn Olafssons guitarspil har du helt sikkert hørt sammen med Anders Roland, Pia Raug, Anne Linnet, Erik Grip, Lasse og Mathilde m.fl - og ikke mindst ved ”Tony Vejslev & Frank Jæger koncerterne” med Tom Frederiksen og Finns bror Torsten Olafsson - og som guitarist i ACHE.

 

Lørdagsmusik på Helsinge Bibliotek, hvor man har mulighed for at møde og lytte til musikere og sangere fra lokalområdet.

De musikalske appetitvækkere finder sted i bibliotekets foyer, hvor man får mulighed for at sætte sig og lytte til musikken, eller blot stoppe op et kort øjeblik.