foto med de fire saxofonister i bandet the north

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:15
Pris
50 Kr
Bestil billet(ter)
Film, Musik & Teater

International Jazz med The North

14.02.19
I selskab med fire af den danske Jazzscenes mest interessante saxofonister, fejrer The North Valentinsdag i Græsted med denne unikke koncert.

David Braid - Piano
Mike Murley - Sax
Johnny Åman - Bas
Anders Mogensen - Trommer

Gruppen er på verdensturne og gør stop i Græsted, hvor The North fejrer Valentinsdag på BLIK med denne unikke koncert, i selskab med fire af den danske Jazzscenes mest interessante saxofonister.

Saxophone line-up:
Pernille Bévort
Kasper Wagner
Frederick Menzies og
Ole Visby

Koncerten sætter, på denne særlige dag, fokus på det grænseløse møde mellem den nordiske og canadiske jazz.
De fantastiske canadiske musikere David Braid og Mike Murley, har vundet indtil flere Juno Awards. Det Canadiske svar på Grammyprisen. I The North flankeres de af den finske bassist Johnny Åman og tromme ikonet Anders Mogensen. To musikkere som igennem de sidste år har turnéret med jazzkorifæer som bl.a. Jerry Bergonzi, Tim Hagans og George Garzone.

Bandet the North modtog i Marts 2018 den Canadisk Juno for at have lavet årets bedste jazzalbum.
Et jazzalbum som også anbefales stærk af danske anmeldere:
Bl.a. skriver Jazznyt :
”Det er blevet til et jazzalbum, hvor der ikke holdes igen med melodisk dynamik. Der er power i musikken, hvor den største styrke er, at kvartetten spiller jazz som i JAZZ og er vildt dygtige til det.”

Der er lagt op til en helt særlig aften i jazz'ens og romantikkens tegn, når The North holder Jazz stævnemøde med de danske Saxofonister inden bandet tager videre på deres verdensturne.

Vel mødt !

Koncerten er støttet af Dansk Jazzmusiker Forening