foto af orkesteret great danes big band

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
75 Kr
Target
For alle
Film, Musik & Teater

Fransk aften i BLIK: Koncert med Claude Chichon og Great Danes Big Band

27.09.19
Hør den franske sanger og entertainer Claude Chichon og Great Danes Big Band give en hyldestkoncert til ære for Charles Aznavour og Prins Henrik.

Inspireret af 1 års dagen for Charles Aznavours død, der næsten gik upåagtet hen i Danmark, afholder BLIK – Græsted Bibliotek denne spændende hyldest koncert.

Charles Aznavours er en kunstner, som har skrevet rigtig mange sange, Ja helt op mod tusinde af høj kvalitet, hvoraf indtil flere er verdenskendte.

Denne aften fremføres en lille buket af Aznavours bedste sange af den herboende franske sanger, pianist og entertainer Claude Chichon.

Claude Chichon har en række udgivelser bag sig bl.a. har han i 2013 sat musik til flere af Prins Henriks digte og i forbindelse med Prinsgemalens 80 års dag, markeres den, med endnu en udgivelse. Her stod Bent Fabricius Bjerre for musikken til flere af Prins Henriks tekster.

Claude Chichon’s og Great Danes Big Band hyldest på denne franske aften gælder derfor såvel Charles Aznavour som Prins Henrik. Publikum vil kunne opleve nogen af Prinsens digte med en lille gruppe fra orkestret, hvorimod Aznavour’s sange vil blive fremført af hele Great Danes Big Band.

Bag Great Danes Big Band gemmer sig et velspillende big band med jazzmusikere fra København og Nordsjælland. I spidsen for orkestret står i dag Ture Larsen med hvem orkestret med sin fine og genkendelige sound er i topform og vi glæder os derfor til, at byde dem velkommen tilbage på BLIK – Græsted Bibliotek.

Arrangementet er incl. fransk inspirerede delikatesser som serveres i pausen.

Der er lagt op til en fornøjelig aften og koncert med udsøgte franske toner og inspiration.

Bon Appetit !