kristine thorup

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Target
Alle
Film, Musik og Teater

Skumringstoner

14.11.21
Der bliver rum til at lade tankerne flyde frit, når pianist Kristine Thorup sætter sig til flyglet og spiller skumringsmusik.
Roen kan sænke sig til tonerne af Chopins poetiske nocturner, og både fantasi og poesi får frit spil, når hun tager tilhørerne med ind i Griegs univers af trolde, alfer og andre finurlige væsener.

Koncerten bliver spillet i dæmpet belysning og varer ca. en time.

Kristine Thorup er en erfaren pianist med et bredt repertoire, der spænder vidt - fra klassikkens til samtidens toner. Flere nulevende komponister har skrevet musik til hende, som hun har uropført og indspillet.

Hun debuterede fra solistklassen på Det Fynske Musikkonservatorium i 2007 med fine anmeldelser og har siden været aktiv som kammermusiker, solist og akkompagnatør med optrædener over hele landet samt i Sverige, Tyskland og Italien.

Kristine har et fast samarbejde med kgl. kammersanger Stig Fogh Andersen, som hun har givet en lang række koncerter med. De sidste syv år har hun desuden fordybet sig i klaverværker, der er komponeret i kz-lejrene under anden verdenskrig.