dekorativt

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Foyeren
Target
Alle
Film, Musik og Teater

Lørdagsmusik på Helsinge Bibliotek - Duoen Dalgaard & Overgaard

27.02.21
Klassisk musik fra romantikken frem til nutidige populære ørehængere

Ved lørdagsmusikken i februar overlader vi foyeren til to unge, talentfulde musikere, der begge er MGK-studerende.

Vi har tidligere haft fornøjelsen af det unge guitartalent Nichlas Overgaard, der har optrådt flere gange for os. Denne lørdag har han selskab af fløjtenisten Friederike Dalgaard.
De to unge musiker etablerede duoen ”Dalgaard & Overgaard” i august 2020, da de mødte hinanden i forbindelse med studie på MGK.

Friederike Dalgaard er 19 år gammel og har spillet fløjte i 10 år. Hun har spillet i diverse kammer-og symfoniorkestre og spiller for tiden i Lyngby-Taarbæk harmoniorkester. Hun har deltaget og vundet præmier i Berlingskes klassiske musikkonkurrence. Til dagligt studerer hun klassisk tværfløjte på MGK København.

Nichlas Overgaard er 19 år gammel og startede med at spille klassisk guitar som 7-årig. Han har optrådt ved flere kulturelle og festlige arrangementer i Gjethuset (Frederiksværk), Støberihallen (Hillerød Musik og Teater), Rungstedgård, Trekroner Fortet, Charlottenlund Fort, Tivoli, Aalborg Kongrescenter og Harrods (London). Nichlas studerer klassisk guitar på MGK hovedstaden som elev af den prisvindende guitarist Niklas Johansen. Nichlas spiller alt fra Bach til Beatles og fra populære ørehængere til tåretrækkende præludier.

Lørdagsmusikken gennemføres i overensstemmelse med gældende COVID-19-restrikstioner.

Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig af hensyn til COVID-19.