dekorativt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 Kr
Target
Voksne
Film, Musik og Teater

Little North Feat - Kasper Tranberg og Viktor Spasov

24.01.22
Jazz på BLIK

Little North er tilbage på BLIK – Græsted Bibliotek.

Her på tærsklen til gruppens 3. og kommende album “Familiar Places”, hvor Little North Jazz trio udvider deres allerede veldefinerede lyd med guitarens varme energi og det rå, ekspressive udtryk fra trompeten.
Det  tilføjer nye musikalske dybder imens trioens stærke lyd løber som en rød tråd igennem musikken På “Familiar Places” præsenterer Little North en bred vifte af emotionelle og soniske landskaber og fortsætter samtidig med at raffinere deres velkendte nordiske lyd.

Med en fængslende lyd og en varm, intens tilstedeværelse ved live koncert inviteres publikum fra første anslag, ind i musikkens dybder. Lyden af Little North er langt større, end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til.

I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazztradition, og med en intensitet der trækker tråde til New York’s jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz. 

Gruppen har for deres seneste udgivelser høstet anerkendelse vidt og bredt og begejstret både danske og internationale anmeldere.
Derfor er der endnu en gang mulighed for en fed musikalsk jazz oplevelse, når Little North  Feat, Kasper Tranberg og Viktor Spasov gæster BLIK denne mandag aften.

Bandet består af:
Benjamin Nørholm Jacobsen (Piano / DK)
Martin Brunbjerg Rasmussen (Bass / DK)
Lasse Jacobsen (Drums / DK)
Kasper Tranberg (Trumpet / DK)
Viktor Spasov (Guitar / SE)

Vel Mødt